Приєднатись до розсилки
Міжнародний благодійний фонд “Добробут громад”
(МБФ “Добробут громад”)
International Charitable Fund COMMUNITY WELLBEING
(ICF COMMUNITY WELLBEING)

Практикум для голів СОК 15/11/2017

16.11.2017

15 листопада 2017 р. в офісі Міжнародного благодійного фонду «Добробут громад» (м. Київ) відбувся Практикум для голів сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів (СОК) на тему: «Особливості діяльності СОК та сімейного фермерства в умовах діючого законодавства, а також очікувані зміни законодавства щодо становлення й розвитку кооперативів/сімейного фермерства та їх держпідтримка».

Захід організовано МБФ «Добробут громад» спільно з експертами Проекту USAID «Агросільрозвиток», Дніпропетровською сільськогосподарською консультаційною службою, Об’єднанням кооперативів «Господар», тренерами Кооперативної Академії (проект Уряду Канади) та за підтримки компанії Данон в Україні.

Очікується, що голови кооперативів, які відвідали Практикум, здійснюватимуть діяльність СОК та сімейних ферм у відповідності до чинного законодавства, а також будуть належним чином підготовлені до очікуваних змін у законодавстві та відповідної державної підтримки, що є запорукою ефективної діяльності СОК, сімейного фермерства та їх сталого розвитку.

Матеріали заходу доступні для завантаження за наступними посиланнями:

Програма_15 листопада 2017 р.

М.П. Гриценко_Законодавство СОК

Р.Я. Корінець_Практикум для голів кооперативів 2017

Управління кооперативом

Основи управлінського обліку СОК

Удосконалення навиків з лідерства у демократичних процесах