Приєднатись до розсилки
Міжнародний благодійний фонд “Добробут громад”
(МБФ “Добробут громад”)
International Charitable Fund COMMUNITY WELLBEING
(ICF COMMUNITY WELLBEING)

Зустріч партнерів USAID/Fintrac

01.07.2017

29 червня 2017 року у м. Києві відбулася чергова регулярна зустріч партнерів USAID/Fintrac в рамках діючих проектів та ініціатив USAID/Fintrac. У заході взяли участь представники МБФ «Добробут громад» та компаній Данон Україна,  Агробонус, Байєр Україна та Агріко Україна.

В рамках зустрічі кожна із сторін мала змогу поділитися власним досвідом у впровадженні існуючих проектів/ініціатив, успішними напрацюваннями і передовими ідеями, та презентувати власне бачення стратегії розвитку. Присутній на зустрічі голова правління МБФ «Добробут громад» Віктор Терес розповів про досягнення і перспективи Проекту USAID/Партнерство заради інновацій: «Розвиток сімейних ферм, об’єднаних в сільськогосподарські обслуговуючі кооперативи», а також про подальші напрями роботи із розвитку сімейного фермерства на теренах України.

Очікується, що успішні досягнення організацій у впровадженні проектів стануть міцним підґрунтям для розвитку подальшої співпраці з USAID/Fintrac як в межах діючих ініціатив, так і в рамках започаткованих нових проектів.

IMG_1576