Приєднатись до розсилки
Міжнародний благодійний фонд “Добробут громад”
(МБФ “Добробут громад”)
International Charitable Fund COMMUNITY WELLBEING
(ICF COMMUNITY WELLBEING)

Золотий талант МБФ «Добробут громад» відмічено державною нагородою!

26.07.2011

Національний Бізнес-Рейтинг України оголосив переможців у номінації «Лідер галузі 2010». Сільськогосподарський обслуговуючий кооператив «Центральний» під керівництвом володара премії Золотий талант 2010 Володимира Омельченко буде нагороджено «Національним сертифікатом» за високий професіоналізм та видатні заслуги у галузі. Володимир Васильович давно зарекомендував себе як успішного та ініціативного лідера, мудрого менеджера та просто добру та щиру людину. Під керівництвом Омельченка СОК «Центральний» зміг розвинути свої потужності та допомогти своїм членам значно збільшити свої прибутки.

Кооператив почав свою роботу в 2002 році. Майже не маючи ресурсів, та впевненості в успіху серед членів громади, Володимир Васильович не побоявся ризикнути та розпочав справу свого життя. Спершу був створений пункт штучного осіменіння, обладнання для якого довелось орендувати, та який надавав послуги громадам двох сіл. Пізніше кооператив почав надавати послуги із заготівлі сіна, так само орендуючи обладнання. Дохід від наданих послуг допоміг кооперативу закупити офісну техніку та приміщення під майстерню. У 2007 році Володимир Васильович зініціював написання проекту для МБФ, проект був підтриманий МБФ «Добробут громад» та отримав назву «Добробут громад» «Розвиток скотарства у с.Дмитрівка, Донецької області». Селяни отримали нетелей, свиней, каліфорнійського черв’я та необхідне обладнання та необхідні тренінги.

У 2009 році лідер кооперативу подав заявку до Державної цільової програми розвитку сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів та отримав землеобробне обладнання, яке дозволило розширити спектр послуг кооперативу.

Лідер зміг об’єднати громаду, він також ініціював багаторазову передачу дару поросят, що значно пришвидшило процес передачі дару та допомогло задіяти ще більше членів громади. Володимир Васильович також організував розширення спектру послуг, що кооператив надає сусіднім громадам. В результаті такої діяльності кооператив спромігся значно підвищити свій дохід та розвинутись організаційно.

За професіоналізм та ефективне управління Комітет Національного Бізне-Рейтингу вирішив нагородити Володими Омельченка золотою медаллю «За трудові заслуги».

Офіціальна церемонія нагородження пройде 17 серпня 2011 року в Києві, у конгрес-холі Торгово-промислової палати України.

МБФ «Добробут громад» вірить, що справжній професіоналізм, підтриманий необхідними ресурсами – є рецептом успішного проекту. Та ми надзвичайно раді надавати підтримку таким людям у наших проектах!

Національний Бізнес-Рейтинг – комплексна рейтингова програма, що визначає реальних лідерів економіки України виключно за офіційними даними Державної статистики. Вона стимулює підприємців, які дбають не лише про прибутковість власного бізнесу, але й роблять великий внесок у майбутнє нашої держави через наповнення державного бюджету, соціальні програми та відрахування до соціальних та пенсійного фондів, дбають про своїх співробітників, створюють нові робочі місця, розвивають нові технології, впроваджують інновації та формують новий тип економіки, що базується не на природних ресурсах, а на знаннях.