Приєднатись до розсилки
Міжнародний благодійний фонд “Добробут громад”
(МБФ “Добробут громад”)
International Charitable Fund COMMUNITY WELLBEING
(ICF COMMUNITY WELLBEING)

Пробіг під каштанами

31.05.2011

den kyjeva 2011 003

29 травня 2011 року став днем благочинності для киян та гостей столиці. Цього дня близько 10 000 людей зібралося на центральній площі столиці аби приєднатись до щорічної благодійної акції «Пробіг під каштанами», пробігти символічні 5 кілометрів та підтримати Центр дитячої кардіології та кардіохірургії.

Такий захід дає можливість не тільки проявити себе як здібного спортсмена, але й показати згуртованість команди, лояльність організації до благодійництва та прихильність до здорового способу життя.

Команда кооперативів, що задіяні до проекту «Розвиток молочарських кооперативів» була не самою чисельною, проте дуже дружньою. На свято приїхало 50 представників кооперативів, які приєднались до більш численної команди «Данон» у 450 осіб.

den kyjeva 2011 004

Учасники пробігу від організацій мали можливість запросити до участі своїх родичів, друзів та дітей. «Ми надзвичайно задоволені участю у пробігу. Настільки важливо, що в Україні, не зважаючи на різноманітні політичні баталії, люди знаходять час та сили приділяти увагу благочинності. Ми приїхали на пробіг з дітками, вони бігли разом з нами та отримали величезне задоволення! Крім того, ми мали можливість ще раз побачити колег з інших кооперативів, поспілкуватися, почути новини, що зараз відбувається в інших громадах, задіяних до проекту», – поділилась Лариса Артеменко, координатор Херсонського регіону у проекті.

Досить не просто зібрати таку кількість людей раннім недільним ранком у центрі міста. Більше того заставити їх заплатити за це свої гроші та пробігти 5 кілометрів. І така велика кількість учасників пробігу свідчить про те, що в нашій країні благодійність є тією справою, що може об’єднати тисячі небайдужих людей, та що в нашій країні люди все ж таки є небайдужими!