Приєднатись до розсилки
Міжнародний благодійний фонд “Добробут громад”
(МБФ “Добробут громад”)
International Charitable Fund COMMUNITY WELLBEING
(ICF COMMUNITY WELLBEING)

Прилади нічного бачення для наших захисників

31.05.2016

Шановні колеги, друзі!

Дякуючи Вашій підтримці, командою МБФ «Добробут громад» було зібрано 16700, 80 гривень, за які на замовлення представників батальйону «Київська Русь» (Сергія Горохова та Володимира Журавського), було придбано два прилади нічного бачення Challenger GS 3.5*50 вартістю  7447, 00 грн. кожен. На залишок коштів було придбано запасні елементи живлення до приладів на суму 1656 грн..

22 липня Віктор Терес та команда МБФ «Добробут громад» зустрілися з старшим лейтенантом, командиром роти вогневої підтримки 25 МПБ «Київська Русь» Володимиром  Журавським. Під час зустрічі прилади було передано бойовому офіцеру.

Корпус приладу герметичний, що дозволяє використовувати Challenger GS 3.5×50 з високою роздільною здатністю в несприятливих умовах (під час туману, під проливним дощем, у місцях з високою концентрацією пилу, в умовах піщаної бурі, etc.).

В ході зустрічі з МБФ «Добробут громад», Володимир Журавський розповів про нелегкі будні наших захисників, про ситуацію на фронті, про незламний дух українських воїнів.

Від імені бійців батальйону  «Київська Русь» Володимир Журавський щиро подякував всім, хто долучився до збору коштів на придбання цих життєво необхідних приладів, які допоможуть зберегти життя та здоров’я  наших захисників.

Друзі, сподіваємось на Вашу подальшу підтримку, адже за словами представників батальйону,  прилади нічного бачення – одна з головних потреб наших захисників на лінії розмежування.