Приєднатись до розсилки
Міжнародний благодійний фонд “Добробут громад”
(МБФ “Добробут громад”)
International Charitable Fund COMMUNITY WELLBEING
(ICF COMMUNITY WELLBEING)

Міжнародна конференція «Розширення можливостей дрібних виробників та сімейних ферм через інноваційні практики для сталого розвитку молочного скотарства»

23.04.2016

Міжнародна конференція 30-31 березня 2016 року у м. Дніпропетровську, організована ФАО та Міжнародним благодійним фондом “Добробут громад” за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України, Дніпропетровської обласної державної адміністрації, ОСОК «Господар», Дніпропетровської обласної ради, компанії «Данон» в Україні» та Дніпропетровської сільськогосподарської консультаційної служби, мала на меті:

  • Обговорення актуальних питань впровадження найкращих інноваційних практик в молочному скотарстві на прикладі трансформації дрібних власників особистих селянських господарств в сімейні ферми, об’єднані в сільськогосподарські обслуговуючі кооперативи (СОК).
  • Напрацювання рекомендацій, щодо державної політики сприяння розвитку молочарського сектору та створення сприятливого нормативно-правового клімату.
    Визначення умов ефективного господарювання через соціально-економічні важелі, забезпечення якості продукції та дорадчої підтримки.

Конференція складалася з польового дня та дня пленарних засідань включно роботу в тематичних секціях за участі міжнародних експертів, представників країн Центральної та Східної Європи: включаючи донорів, фермерів та їх об’єднань, органів державної влади, науковців й преси для можливості обміну й поширення досвіду, а також напрацювання рекомендацій щодо покращення політики у цих сферах як для України, так і для інших зацікавлених країн.

Презентації доповідачів конференції доступні для перегляду за наступним посиланням.