Приєднатись до розсилки
Міжнародний благодійний фонд “Добробут громад”
(МБФ “Добробут громад”)
International Charitable Fund COMMUNITY WELLBEING
(ICF COMMUNITY WELLBEING)

МБФ "Добробут громад" візьме участь у Першому Хабі Інвесторів та Громад 26 жовтня 2017 р.

25.10.2017

26 жовтня 2016 р. у м. Києві за адресою вул. Хрещатик, 14, готель «Хрещатик» відбудеться  Перший Хаб Інвесторів та Громад в рамках Програми DOBRE.

Хаб збирає разом представників об'єднаних громад-партнерів Програми DOBRE, інвестиційних фондів, великого та локального бізнесу, фінансових установ, проектів технічної допомоги, щоб знайти рішення для пришвидшення місцевого економічного розвитку, проаналізувати інвестиційні проекти громад, краще зрозуміти можливості та інтереси учасників і вибудувати комунікації, які потенційно ведуть до співпраці.

Голова Правління МБФ «Добробут громад» Віктор Терес зробить презентацію «Досвід МБФ «Добробут громад» з підтримки розвитку дієвих с/г обслуговуючих кооперативів, як запоруки успішного розвитку громад» та проведе зустріч з представниками громад в рамках Зеленого майданчика (16.00 – 17.30), присвяченого Виявленню потенціалів та можливостей громад, на тему "Що треба зробити, щоб у громади з'явився СОК?"

Більше інформації про захід, включаючи програму, Ви можете знайти за наступним посиланням: http://decentralization.uacrisis.org/hub