Приєднатись до розсилки
Міжнародний благодійний фонд “Добробут громад”
(МБФ “Добробут громад”)
International Charitable Fund COMMUNITY WELLBEING
(ICF COMMUNITY WELLBEING)

МБФ "Добробут громад" набуває повноправного членства в Українському форумі благодійників

27.04.2017

З 26 квітня 2017 року Міжнародний благодійний фонд "Добробут громад" є повноправним членом Українського форуму благодійників.

Український форум благодійників — перша в Україні професійна асоціація благодійних фондів, організацій і бізнес-компаній, які займаються благодійністю. Форум було створено у 2004 році з ініціативи семи провідних міжнародних та вітчизняних фондів. Форум є членом Європейської мережі донорських асоціацій DAFNE та мережі Всесвітньої ініціативи для підтримки ґрантодавства WINGS, а також підписантом Української мережі Глобального договору ООН.

Члени форуму — зареєстровані міжнародні та українські благодійні фонди та організації, основною формою діяльності яких є надання благодійної допомоги. Віднедавна Форум також відкритий для інших типів неприбуткових організацій, для бізнес-компаній, які займаються благодійними програмами на території України, та для інституцій, діяльність яких дотична до сфери благодійності. Членство у Форумі є повним та асоційованим. Він об’єднує 40 організацій.

Детальніше про діяльність Українського форуму благодійників на сайті http://www.ufb.org.ua/

Національний рейтинг благодійників 2017: https://www.youtube.com/watch?v=DFtzSo5i7xI

Certificate_UFB