Приєднатись до розсилки
Міжнародний благодійний фонд “Добробут громад”
(МБФ “Добробут громад”)
International Charitable Fund COMMUNITY WELLBEING
(ICF COMMUNITY WELLBEING)

МБФ «Добробут громад» сприяє підвищенню обізнаності членів СОК та власників ОCГ з кооперації і розвитку сімейного фермерства

19.04.2018

 МБФ «Добробут громад» в рамках Проекту «Кооперативна навчальна ферма та послуги» спільно з партнерами – Кооперативною Академією та ДОГО "СКС" продовжує здійснювати навчально-консультаційну підтримку членів сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів (СОК) та перспективних власників ОСГ. У березні-місяці для членів СОК «Добробут Андріївки» (Покровський р-н., Дніпропетровська обл.), «Первоцвіт» (Апостолівський р-н., Дніпропетровська обл.), «Молочна Ріка» (Новомосковський р-н., Дніпропетровська обл.), а також зацікавлених представників місцевих громад було організовано три одноденні тренінги.

В рамках тренінгів, організованих Кооперативною Академією на базі СОК «Добробут Андріївки», члени ініціативних груп мали змогу ознайомитися з особливостями Програми підтримки підприємництва та можливостями реконструкції і розбудови нових сімейних ферм.

В результаті продуктивного спілкування з адміністрацією СОК «Добробут Андріївки», учасники навчальних візитів отримали унікальну можливість підвищити свій рівень знань з кооперації на прикладі успішно функціонуючого кооперативу «Добробут Андріївки». Відвідання сімейної ферми А.В. Куриленко дало краще уявлення про особливості роботи сімейних ферм. Очікується, що учасники зможуть ефективно застосувати на практиці отримані знання і навички для розвитку кооперації та розбудови власних сімейних ферм.