Приєднатись до розсилки
Міжнародний благодійний фонд “Добробут громад”
(МБФ “Добробут громад”)
International Charitable Fund COMMUNITY WELLBEING
(ICF COMMUNITY WELLBEING)

Комплексний тренінг для власників малих сімейних ферм та родин, що бажають стати професійними фермерами (Дніпропетровська обл.)

24.04.2017

19-20 квітня 2017 року на базі Кооперативної навчальної ферми, с. Олександрівка, Покровський р-н., Дніпропетровська обл. відбувся Комплексний тренінг для власників сімейних ферм та осіб, бажаючих стати професійними фермерами. Тренінг проводився в рамках Проекту EBRD «Поширення знань та найкращих практик з питань сталого розвитку молочного тваринництва», що виконується МБФ «Добробут громад» у партнерстві з Дніпропетровською обласною громадською організацією «Сільськогосподарська консультаційна служба» та Об’єднанням сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів “Господар” за фінансової підтримки Європейського банку з реконструкції та розвитку (ЄБРР).

Учасники тренінгу отримали відповіді на питання, що зазвичай постають перед родинами, які бажають на професійному рівні займатися молочним фермерством.

trn19-20_04_17-1

Тренінг складався з наступних основних інформаційних блоків:

  1. Система утримання та сигнали корів
  2. Гігієна та якість молока
  3. Вирощування молодняку великої рогатої худоби

Очікується, що в результаті відвідання тренінгів учасники зможуть правильно застосувати на практиці отримані знання і навички з ефективного утримання молочного стада, гігієни утримання корів, технології та гігієни доїння, гігієни молочного обладнання, контролю якості молока та правил вирощування молодняку ВРХ.

Про дати і місця проведення наступних тренінгів буде оголошено окремо.

trn19-20_04_17-2