Приєднатись до розсилки
Міжнародний благодійний фонд “Добробут громад”
(МБФ “Добробут громад”)
International Charitable Fund COMMUNITY WELLBEING
(ICF COMMUNITY WELLBEING)

Кампанія зі збору коштів штабквартири Хайфер Інтернешенл дає надзвичайні результати!

10.03.2011

Партнерство МБФ «Добробут громад» та компанії «Данон» вже отримало високі оцінки та стало відомим як в Україні так і за кордоном. Штабквартира Хайфер Інтернешенл (США) вирішила посприяти такому партнерству шляхом проведення кампанії зі збору коштів, з метою об’єднати зібрані кошти з інвестиції Екосистем Фонду Данон.
Завдяки зусиллям штабквартири Хайфер Інтернешенл, в результаті першого місяця проведення кампанії звернення до донорів зі збору коштів у Сполучених Штатах було зібрано 1 659 516 доларів США на підтримку діючого спільного проекту МБФ «Добробут громад» та фонду Екосистеми Данон. Збір коштів проводиться кількома шляхами: проведення телефонних перемовин з потенційними донорами, надсиланням інформації та електронну та звичайну пошту. Вже на старті кампанія показала неочікувані результати! На сьогодні інформацію щодо кампанії отримало близько 580 000 людей у Сполучених штатів. Гроші отримані в результаті проведеної кампанії допоможуть розвитку проекту «Допомога фермам сімейного типу у просуванні на ринки збуту: створення ланцюгів доданої вартості». Завдяки участі у проекті сільські родини зможуть підвищити свої доходи та рівень життя, шляхом збільшення об’ємів виробництва молока, а також розпочинаючи нову діяльність, що сприятиме підвищенню доходів.

appeal

МБФ «Добробут громад» та близько 2000 українських селян – учасників проекту щіро дякую Штабквартирі за допомогу!

Нижче наведений розроблений Штабквартирою постер, клікаючи на який користувач потравляє на сторінку, де може перевести будь-яку суму грошей з своєї картки безпосередньо на рахунок проекту. Гроші, отримані в результаті кампанії будуть сумуватися з інвестиціями Екосистем Фонду Данон. Такі ресурси стануть запорукою гарантованих позитивних змін в українському селі.