Join the mailing list
Міжнародний благодійний фонд “Добробут громад”
(МБФ “Добробут громад”)
International Charitable Fund COMMUNITY WELLBEING
(ICF COMMUNITY WELLBEING)

Відкриття сімейних ферм у Токмацькому районі Запорізької області

07.11.2014

DSC_1039

28 жовтня 2014 року у с. Жовтневе та с. Остриківка Токмацького району Запорізької області в рамках проекту «Розвиток молочарських кооперативів», що впроваджується МБФ «Добробут громад», відбулося урочисте відкриття сімейних ферм родин Псьол, Федан та Долі.

У заходах з нагоди їх відкриття взяли участь представники обласної та районної влади в особі першого заступника голови Запорізької ОДА Самардака Г.В., голови Запорізької обласної ради Межейко В.І., директора Департаменту агропромислового розвитку Запорізької ОДА Ревуцького А.М., голови Токмацької РДА Гатайло О.В., голови Токмацької районної ради Стольнікова Л.Ф., а також начальника Токмацького районного управління агропромислового розвитку Провандовської В.Л. Крім них були присутні голови селищних рад та сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів Токмацького району, кандидати на реконструкцію та розбудову наступних сімейних ферм.

DSC_1067

На заходах були також представлені всі організації-партнери по впровадженню проекту «Розвиток молочарських кооперативів» – МБФ «Добробут громад», компанії «Данон», Дніпропетровська сільськогосподарська консультаційна служба, а також місцевий партнер – Інформаційно-консультаційний центр «Агро-Таврія».

DSC_1094

Виступ інструментально-вокального ансамблю Остриківської сільської ради сприяв створенню святкової атмосфери.

Всі бажаючі отримали можливість наочно ознайомитись з результатами реконструкції сімейних ферм, та також отримали відповіді на питання щодо особливостей правильного утримання ВРХ, налаштування і функціонування обладнання ферм, а також умов участі у проекті.