Join the mailing list
Міжнародний благодійний фонд “Добробут громад”
(МБФ “Добробут громад”)
International Charitable Fund COMMUNITY WELLBEING
(ICF COMMUNITY WELLBEING)

Робоча зустріч керівництва МБФ “Добробут громад” з радником з питань сільського господарства посольства Франції в Україні Ніколя Пераном

19.09.2014

19 вересня 2014 р. керівництво МБФ “Добробут громад” провело робочу зустріч із радником з питань сільського господарства посольства Франції в Україні Ніколя Пераном. В ході зустрічі Віктор Терес, президент МБФ “Добробут громад”, ознайомив Н. Перана з основними принципами діяльності МБФ “Добробут громад”, проектами, що реалізуються в Україні, їх результатами та планами на майбутнє. В свою чергу Н. Перан високо оцінив ті зусилля, які спрямовуються МБФ “Добробут громад” у сталий розвиток сільських територій через підтримку розвитку ферм сімейного типу, сільськогосподарської обслуговуючої кооперації та інші напрямки, націлені на економічне та соціальне зростання сільських громад.

DSC_00091

Сторони домовились спрямувати спільні зусилля на підтримку розвитку ферм сімейного типу, сільськогосподарської обслуговуючої кооперації, допомогу у адаптації дрібних сільськогосподарських товаровиробників до вимог СОТ та ЄС, в тому числі через впровадження тренінгів, здійснення стаді-турів та розробку відповідних інформаційних матеріалів.
Також, обговорено можливу співпрацю у напрямку впровадження географічного маркування сільськогосподарської продукції в Україні з метою створення доданої вартості, в чому Франція могла б поділитися власним багатим досвідом.