Join the mailing list
Міжнародний благодійний фонд “Добробут громад”
(МБФ “Добробут громад”)
International Charitable Fund COMMUNITY WELLBEING
(ICF COMMUNITY WELLBEING)

Перший візит президента Хейфер Інтернешенл до України та країн програми в Центральній та Східній Європі

10.12.2011

img_5060

З 5 по 9 грудня 2011 року МБФ «Добробут громад» мав честь приймати П’єра Феррарі, Президента «Хейфер Інтернешнл», П’єтро Туріллі, Віце-Президента програми в Центральній та Східній Європі «Хейфер Інтернешнл» та Біла Фіцжеральда, креативного директора «Хейфер Інтернешенл». Цей візит пана Феррарі до України був першим, що дало нам можливість представити нашу країну як приклад роботи програми Хейфер Інтернешенл в Центральній та Східній Європі. Програма візиту було досить щільною та насиченою, та включала в себе розмаїття заходів у різних куточках України, оскільки ми намагались показати різноманітність проектів втілюваних МБФ «Добробут громад» у партнерстві з Данон Екосистем Фондом. Протягом першого дня візиту П’єра Феррарі до України, команда МБФ «Добробут громад» привітала його у новому офісі, який незабаром почне повноцінно функціонувати. Пан Феррарі мав можливість не тільки почути про наші досягнення у втіленні проектів, але й скуштувати продукти, доставлені з проектів у різних регіонів.

img_5067

Другий день розпочався із регіональної прес-конференції у Дніпропетровській обласній раді, яку люб’язно погодився проводити Євген Удод, голова Обласної ради, який незмінно підтримує діяльність МБФ «Добробут громад» в Дніпропетровській області.

Під час візиту відбулася церемонія відкриття нового проекту «Кооперативна навчальна ферма та послуги», під час якої було проведено презентацію проекту та закладка капсули з послання нащадкам. Цей захід зібрав представників ЗМІ, всіх донорів та партнерів задіяних до впровадження нового проекту, включаючи представників Екосистем Фонду Данон, компанії Данон-Україна, МБФ «Добробут громад», Хейфер Інтернешенл, Канадської Агенції Міжнародного Розвитку та SOCODEVI. Збудовану ферму буде запущено в роботу наприкінці травня 2012 року. 7 грудня також було насичене візитами до ферм сімейного типу, що були підтримані в рамках проекту «Розвиток молочарських кооперативів в Україні» – перший проект співпраці між МБФ «Добробут громад» та компанією Данон.

img_5087

Останній день візиту П’єра Феррарі включав національну прес-конференцію в Міністерстві аграрної політики України, яке гостинно запропонувало платформу для дискусії щодо можливості розширення співпраці у Україні, де було також презентовано новий (третій) спільний проект «Розвитку ягідництва в рамках кооперації дрібних виробників» («Екофрукт»). Всі події, заплановані в рамках візиту команди Хейфер Інтернешенл, мали на меті показати всю ту важку працю, яку ми робимо кожного дня в Україні та ефективні партнерські стосунки, що ми будували впродовж років. Ми пишаємось своїми досягненнями у сфері розвитку сільських громад в Україні, вселяючи надію та допомагаючи розвиватись українським селянам.