Join the mailing list
Міжнародний благодійний фонд “Добробут громад”
(МБФ “Добробут громад”)
International Charitable Fund COMMUNITY WELLBEING
(ICF COMMUNITY WELLBEING)

МБФ “Добробут громад” став переможцем Національного рейтингу благодійників у двох номінаціях: “Кількість одержувачів адресної благодійної допомоги у 2014 р.” та “Витрати у сфері розвитку громад”!

19.11.2015

IMG_9316

19 листопада 2015 р. в рамках IV Форуму розвитку громадянського суспільства відбулася церемонія нагородження переможців конкурсу «Національний рейтинг благодійників».

Національний рейтинг благодійників – це щорічний національний рейтинг, мета якого – сприяти розвитку прозорого та підзвітного сектору благодійності в Україні.

Успішно пройшовши фінансовий аудит, що проводився в рамках конкурсу, Міжнародний благодійний фонд «Добробут громад» став переможцем відразу у двох номінаціях: «Кількість одержувачів адресної благодійної допомоги у 2014 р.» та «Витрати у сфері розвитку громад» у категорії «Обсяг витрат на благодійну діяльність понад 10 млн. грн. на рік».

IMG_9313

Дана висока відзнака – вже третя в історії Фонду. У 2008 році Фонд став переможцем національного конкурсу “Благодійник року”, а у 2011 – отримав спеціальний приз Національного конкурсу “Благодійник року” за навчання дорослих заради покращення їхнього життя.

Результати конкурсу стали черговим підтвердженням важливості справи, якою ми разом займаємось. Даний успіх був би неможливим без наших колег та партнерів, з якими команда МБФ «Добробут громад» вповаджує такі важливі для нашої держави та її громадян проекти.

Дякуємо всім, хто став частиною цього безумовного успіху!

Сподіваємось, що завдяки спільним зусиллям ми й надалі досягатимемо нових вершин та перемог!