Join the mailing list
Міжнародний благодійний фонд “Добробут громад”
(МБФ “Добробут громад”)
International Charitable Fund COMMUNITY WELLBEING
(ICF COMMUNITY WELLBEING)

МБФ «Добробут громад» представляє свої соціальні ініціативи на національній виставці

22.10.2011

img_4436-1

21 жовтня 2011 року відбулася Національна виставка соціальних та екологічних проектів організацій та компаній в Україні – CSR Marketplace. CSR Marketplace – це інноваційний форум для обміну практиками та ідеями, де компанії, які впроваджують корпоративну соціальну відповідальність звітують перед своїми стейкхолдерами, презентуючи соціальні та екологічні проекти. Загалом, цього року на виставці було представлено близько 30 проектів.

МБФ «Добробут громад» разом із компанією Данон-Україна мали можливість взяти участь у виставці та представити одразу три проекти: «Розвиток молочарських кооперативів в Україні», «Розвиток фруктових кооперативів в Україні» та «Кооперативна навчальна ферма та послуги».

img_4456-1

Цей захід став гарним шансом не тільки презентувати успішність та розмаїття впроваджуваних проектів, але й зустріти інші компанії та організації, що мають бажання втілювати ініціативи соціальної відповідальності та обговорити можливості майбутніх спільних проектів.
Стенд МБФ «Добробут громад» користувався надзвичайною популярністю серед учасників та відвідувачів виставки в першу чергу через те, що проекти організації були наймасштабнішими та найефективнішими серед усіх представлених.

Крім того, представники МБФ «Добробут громад» мали можливість презентувати свою діяльність в рамках круглого столу під назвоню: «Як оцінити корпоративні проекти інвестицій в громаду». Методики оцінки проектів розвитку громад Україні, представлені під час круглого столу були високо оцінені всіма запрошеними як дійсно прикладні та ефективні.

Оргнізація вже вдруге бере участь у даному заході і вже вдруге учасники виставки відмічають, що МБФ «Добробут громад» є фондом, який дійсно приносить позитивні зміни та реальну допомогу в українське село, а також, що це той партнер, з яким хочеться працювати.