Join the mailing list
Міжнародний благодійний фонд “Добробут громад”
(МБФ “Добробут громад”)
International Charitable Fund COMMUNITY WELLBEING
(ICF COMMUNITY WELLBEING)

МБФ «Добробут громад» нагороджено у конкурсі «Благодійник року 2011»

20.12.2011

viktor teres at the congress of benefactors

15 грудня 2011 року МБФ «Добробут громад» було нагороджено одним з призів Національного конкурсу «Благодійник року 2011», відмічаючи ту роботу, що проводить організація, з навчання дорослих заради покращення їх життя. Розмаїття благодійників, що були відмічені жюрі вражало. Починаючи з невеличких груп людей, які збирають кошти для дитячих лікарено, та закінчуючи мультинаціональними компаніями, такими як McDonalds.

Конгрес благодійників передував офіційній церемонії та надав кожному учаснику можливість презентувати благочинні проекти, що зараз ними втілюються. Віктор Терес представив ініціативи МБФ «Добробут громад», які впроваджуються впродовж років в Україні. Він також звернув увагу на стратегію збільшення масштабу проектів МБФ «Добробут громад» та представив приклади широкомасштабних проектів, що були підтримані такими відомими донорами, як компанія Данон-Україна, Данон Екосістем Фонд та Канадська Агенція Міжнародного Розвитку.

viktor teres receives the prize

Мета Національного конкурсу “Благодійник року” досить проста – сприяти розвитку благодійництва в Україні та його популяризація через публічне визнання та відзначення найефективніших благодійних ініціатив, спрямованих на вирішення актуальних суспільних проблем в Україні.

Конкурс намагається поширювати благодійництво як суспільно-важливий феномен в Україні через підтримку та заохочувати благодійні ініціативи.

two prizes received in 2008 and 2011

Національний конкурс «Благодійник року» вже вдруге відзначає діяльність МБФ «Добробут громад». Перший приз був отриманий у 2008 році. Цього року МБФ «Добробут громад» було нагороджено спеціальним призом «За навчання дорослих заради покращення їх життя». Конкурс пропонує розмаїття номінацій, та намагається врахувати всі види благодійної діяльності, що впроваджується в Україні різними людьми та організаціями. Ми вважаємо таку відзнаку підтвердженням того, що наша діяльність в Україні є ключовим рушієм соціальних змін та вдосконалень у сільській місцевості. Розширюючи спектр допомоги, МБФ «Добробут громад» сподівається отримати ще більше призів у різних номінаціях у майбутньому.